Enkla saker som att kunna se batteristatus direkt i mobilen och att få notiser när det är dags för service gör cykelägandet till en bekväm och smart upplevelse. Dessutom samlas information när du trampar, som gör att du kan följa din utveckling och hälsa i appen. Samtidigt ser du hur mycket du bidragit till en bättre trafikmiljö genom att cykla.

Smartheten sträcker sig även utanför mobilen. Genom att koppla batteriet till din cykel minskar stöldrisken, då batteri och cykel bara fungerar tillsammans. Var för sig blir de därför oattraktiva för tjuven. Den smarta kopplingen finns på alla nivåer av Koppla.

Med digitala staket har du möjlighet att få notiser om din cykel lämnar ditt valda område.

Det är inte ovanligt att flera personer använder samma cykel. Med Koppla-appen kan du bjuda in vänner och familj att använda din cykel. Genom att ge dem tillåtelse i appen får de möjlighet att låna din cykel när du inte använder den, och det bästa är att du alltid kan se cykeln på kartan. Om någon annan parkerat cykeln, eller om du själv glömt bort var du parkerade den, kan du enkelt hitta den via kartan. Även denna funktion finns på alla nivåer av Koppla.

Geofence

För dig med Koppla Connect finns fler smarta funktioner. Med digitala staket har du möjlighet att få notiser om din cykel lämnar ditt valda område. Det kallas Geofence och du kan skapa flera stycken för att underlätta din vardag. På samma sätt får du notiser om någon rör din cykel. Med andra ord är du välinformerad och trygg i vetskapen om att du har koll på din cykel hela tiden – direkt i mobilen.

Tillbaka