Oavsett vilken nivå av Koppla du har så får du ett batteri som bara fungerar tillsammans med just din cykel. På så sätt blir cykel och batteri oattraktiva för tjuven var för sig, vilket minskar risken för stöld. På Koppla Connect finns också ett digitalt systemlås som gör att du kan stänga av cykelns el med ett enkelt klick. Cykeln går att trampa sig fram på ändå, men alla smarta funktioner och motorn blir obrukbara för en eventuell tjuv. Bara du kan slå på elsystemet igen.

På Koppla Connect finns ett digitalt systemlås som gör att du kan stänga av cykelns el med ett enkelt klick.

För ett säkert cyklande finns också servicenotiser, som påminner dig när det är dags för service. Regelbunden service förlänger cykelns liv.

Följ din cykel

I Koppla Connect finns också utrustning som låter dig spåra din cykel via GPS. På så sätt kan du se din cykel och följa dina rutter direkt i mobilen. Funktionen Geofence låter dig skapa digitala staket, och om cykeln lämnar ditt valda område får du en notis. Om din cykel skulle bli stulen får du först en notis om att cykeln lämnat området, och sedan kan du spåra den via GPS:en. Vi rekommenderar ingen att ingripa vid en cykelstöld, men informationen du får från GPS:en är värdefull för polisen.

I Koppla Connect ingår också rörelsenotiser. Det innebär att om någon rör din cykel får du en notis direkt. Med dessa funktioner kan du känna dig trygg och säker i ditt cykelägande.

ABS-bromsar

Koppa Connect + ABS innebär att framhjulet är utrustat med låsningsfria skivbromsar, som förhindrar att framhjulet låser sig och förlorar greppet. På så sätt minskar risken för cykelolyckor, och du är säkrare i trafiken.

Tillbaka