Ständig utveckling

I Varberg finns hjärtat i Crescents utveckling. Här föds våra produkter. Vi testar, utvecklar och flyttar gränser. Allt för en bättre cykelupplevelse. Plötsligt har vi ett projekt som gått hela vägen och tagit sig genom all granskning och anses leva upp till våra högt ställda krav. Allt hårt arbete känns som en ynnest när vi får dela med oss av vår utveckling. Koppla Smart Cykelteknologi är en sådan.

Otrygghet och rädsla för stöld ska inte få hindra oss att cykla

När vi synar undersökningar som gjorts och när vi själva är ute och samtalar med cyklister, visar det sig att väldigt många känner sig osäkra i trafiken och är rädda för att få sin cykel stulen. Denna otrygghet visar sig vara så pass hög att 1 av 6 personer inte väljer att köpa en cykel för just rädslan att bli av med den. Två problem och rädslor som enligt oss inte ska få finnas.

Så föddes Koppla smart cykelteknologi

Som en del i utvecklingsresan av Koppla samlade vi framstående tech-kompetenser i olika sammansättningar och vid olika tillfällen. Vi genomförde hackatons i sökandet av lösningen på den upplevda otrygghet som vi ringat in. Detta genom att använda uppkoppling för och med elcykeln, detta såkallad IOT – Internet of things. Resultatet blev en lista med möjligheter. Möjligheter att skapa smarta, trygga och säkra elcyklar.

Detta blev starten på att vi nu stolt tar en ny generation säkerhet till marknaden; Koppla – Smart cykelteknologi, utvecklad och skapad av Crescent.

Detta är Koppla smart cykelteknologi

Med Koppla smart cykelteknologi kopplar du upp din cykel med en app som gör att du alltid har koll på din cykel; vart den är och hur den mår. Din Crescent med Koppla är utrustad för maximal säkerhet och ett utvecklat stöldskydd håller tjuven borta.

Men för oss på Crescent är Koppla också ett manifest och en synliggörare av vår vision om att ingen ska skadas i trafiken av något som cykeln hade kunnat motverka samt att inga cyklar ska kunna stjälas. Två delar i vårt dagliga arbete med att maximera säkerheten för dig som cyklist. Och ja, vi fortsätter att utveckla vår smarta cykelteknolgi – varje dag. Du kan alltid uppdatera dig om det senaste här på vår webbplats.

Håll dig uppkopplad!

/Cykelvännerna på Crescent

Tillbaka